Accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.whey-protein.ro implică acceptarea termenilor şi conditiilor prezentate în continuare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a face o comandă, întrucât acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos mentionaţe.

Cumpărarea produselor:

După lansarea de către dumneavoastră a comenzii de produs/produse, veţi primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastră sub forma unui email

Livrarea produselor:

Termenul de livrare obişnuit al produselor cumpărate din magazinul nostru online este de 2 zile din momentul înregistrării comenzii. În condiţii speciale, Nutrivesport Srl îşi asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunţarea în prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

În mod uzual, expediem către dvs. coletele în ambalajul lor original. Vă rugăm să nu acceptaţi de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia tăiată, ruptă sau inexistentă, fara a anunţa unul dintre operatorii noştri de vânzări. Declinarea responsabilităţii de a verifica integritatea coletelor la recepţie înainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situaţia de pierdere a garanţiei produselor.

Comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil. Deşi facem tot posibilul ca fiecare produs care are în site menţiunea ‘2 zile’ să fie disponibil pentru livrare imediată, se poate întâmpla să existe mai multe rezervări / comenzi pe acelaşi produs făcând astfel imposibilă finalizarea tuturor rezervărilor. De aceea veti fi anuntat in cel mai scurt timp de la comanda despre disponibilitatea produsului în stoc.

Procesarea comenzii:

Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii:

· Lansarea comenzii (pe site) – după lansarea comenzii, veţi primi un mesaj de confirmare prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră.

· Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare, conform programului menţionat pe site. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în urmatoarea sau în prima zi lucrătoare.

· Confirmarea comenzii –

· Livrarea comenzii – produsul dumneavoastră va intra în procesul de livrare, imediat după confirmarea comenzii.

Preţuri:

Preţurile existente pe acest site sunt exprimate în LEI (cu TVA inclus). Preţul final este format din preţul produsului (preţ site) şi nu include cheltuielile de livrare.

Renunţarea la cumpărare:

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Astfel, clientul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunţarea la cumparare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut în aceleaşi condiţii comerciale, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de pret rezultată din vânzarea produsului cu un grad diferit sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Această clauza se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.